Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] X czy Y

Team W Auto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak mam as-vall z tej oferty z viperami i mam 5 k fundsow i niedługo dladuje sobi konto w bfie i niewiem co kupic tez zestaw z mp7 czy ten z pp-19 ktory bedzie lepiej sie sprawowal z as-vallem. Prosze mi niewtsawiac filmikow ani porwanani w statystykach tylko chce znac wasze zdanie.

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

MP7 ;_;

i tyle.

No nie bo dodatki z tego zestawu są do dupy. Kupuj pakiet z PP19.

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

Do AS-VALA najlepszy byłby MP5, ale zabrali pakiet, idioci... Radzę PP-19 jeżeli już któraś z tych dwóch.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

2:1 dla pp-19 czekam na kolejne wypowiedzi a tak propo jaka kolba do as-vala lepsza stabilzujaca czy thunderbolt?

Moim zdaniem thunderbolt lepsza.

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

pakiet z mp7 jest do walki w zwarciu i raczej do tego jest zrobiony as val. pp 19 natomiast raczej na dalsze odleglosci, ale i tak tego bardziej polecam.

Opublikowano

Polecam pakiet z pp-19 bo nim bedziesz strzelał na dłuższe odległości a,ta broń właśnie do tego powinna być. Co do kolby to thunderbolt.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

as-val dobry ale według mnie troche go do gory podciaga, czy znacie jakis szybki sposob by zarobic 2k fundsow typu robienie ankiet i to bo potrzebne mi jest te 2-2,5 k fudsow

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

Zrób cos żeby ktoś Ci sms'a wyslał. :D Sprzedaj coś albo nie wiem. :P Ukradnij coś z Media Expert <3 Zart. Nie no weź cos sprzedaj albo pozycz od kogos. 7zl to nie majątek :)

98536577623773438248.png

Opublikowano

Zawsze możesz poczekać na kod na Fundsy, od dłuższego czasu nie było więc może coś się pojawi niedługo.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Te dodatki z MP7 nie sa takie zle. Sam je ma mi zyje. I dodatkowo MP7 jest dobre! :D

gówno nie dodatki... mp7 jest dobre na 1vs1 nawet i bez dodatków.... po jakie gówno piszesz jak nawet nie graeś dodatkami z PP?.....

zestaw z pp jest epszy.... epsza broń, epsze wszystko ... dodatki ^^ szkoda że zabrai zestaw z mp5 ..... czemu MP5 zabrai a innym profesjom nie? idiotyzm

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...